Hoppa till sidans innehåll

Sponsorhuset


Karlskrona Jaktskytteklubb har en Sponsor

Karlskrona Jaktskytteklubb har en samarbetspartner vid namn Sponsorhuset som kommer att hjälpa vår förening att få in pengar.

Är du också den som beställer resor, filmer, CD-skivor, böcker, bläckpatroner eller tjänster på Internet?
Fortsätt med det!
Varje gång du beställer något via Sponsorhuset så tillfaller ett sponsorbidrag till Karlskrona Jaktskytteklubb.

Hur fungerar det?
På www.sponsorhuset.se har vi samlat över 130 sponsorer som erbjuder sina produkter och tjänster. När du beställer något från dessa företag så får Karlskrona Jaktskytteklubb ett sponsorbidrag!
Du betalar samma låga pris som om du beställer direkt från företaget!!

Nu behöver vi ert stöd! Klicka på http://www.sponsorhuset.se/Karlskrona Jaktskytteklubb och prova hur enkelt det är att handla via Sponsorhuset.
 Välkomna att besöka vår webbshop!

Handla på nätet - Stöd Karlskrona Jaktskytteklubb
Nu kan du handla från CDON, Halens, InkClub och över 130 andra välkända nätbutiker till samma pris som vanligt, men med den ack så viktiga skillnaden att en procentsats eller ett fast belopp på ditt köp tillfaller Karlskrona Jaktskytteklubb, givetvis utan att det kostar ett öre mer för dig!

Nu behöver Karlskrona Jaktskytteklubb er hjälp! 
Gå in på www.sponsorhuset.se sök upp Karlskrona Jaktskytteklubb (eller klicka här), sedan klickar du dig vidare in i butikerna. Allt du gör från denna sida genererar pengar till Karlskrona Jaktskytteklubb, du ser vid varje butik hur mycket pengar som går till Karlskrona Jaktskytteklubb.  Här finns något för alla och det dyker hela tiden upp nya företag som ökar utbudet och ser till att kanske just ditt behov blir tillfredsställt.

På sidan finns ett företag som heter CINT, anmäl dig där så fort du kan! Efter du gjort det kommer du att få ett mail ungefär 1 gång/månaden med lite frågor som oftast bara tar 5-10 minuter att besvara och vi i Karlskrona Jaktskytteklubb får en peng för detta. Gör vi det allihop så blir det bra med pengar. Be även alla era vänner, kollegor och släkt att anmäla sig på CINT och givetvis för vår förening!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:38 Skribent: Jörgen Persson

 

 

besöksräknare
besöksräknare
(2011-03-20)

Postadress:
Karlskrona JSK - Skyttesport
Jörgen Persson, Hellstensvägen 5
37142 Karlskrona

Besöksadress:
Brunsmo
37345 Rödeby

Kontakt:
Tel: 0455363020
E-post: klubben@karlskronajs...

Se all info